Digitaal printen
De kwaliteitsverschillen tussen offset drukken en digitaal printen zijn de laatste jaren steeds kleiner geworden. De digitale techniek is zo volwassen geworden, dat bijna alles wat met offset kan, ook digitaal mogelijk is. Digitaal drukwerk is vooral interesant voor kleine oplages, spoedklussen en gepersonaliseerd werk. Het gaat sneller, er is een directe resultaatcontrole en beperkingen van traditioneel offset zijn vrijwel geheel verdwenen. Hoge resoluties, bijna onbeperkte keuze uit papiersoorten, het is er allemaal. Net als nauwkeurige kleurcontrole en -beheersing tijdens het productieproces.

Een ander voordeel van digitaal printen is dat door het ontbreken van opstartkosten steeds alleen dat drukwerk gemaakt kan worden wat u op dat moment nodig hebt. Dat voorkomt weggooien van ongebruikt of gedateerd drukwerk en daarmee spaart u kosten en milieu. Bovendien gebruikt u altijd actueel communicatiemateriaal.

Elk vel is uniek
Hierdoor zijn er mogelijkheden uw drukwerk te personaliseren. Het direct meeprinten van adresgegevens of andere variabelen scheelt een hoop werk in de nabewerking, maar ook in het aanzicht van uw drukwerk, alles is volledig geïntegreerd in het ontwerp.

Uw totaalleverancier!
Naast digitaal printen kan ik u natuurlijk ook helpen aan regulier offset drukwerk, grootformaat prints en zelfs producten op signgebied, ik werk nauw samen met lokale bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn en zoek voor u de meest gunstige keuze met een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit, neem contact op voor meer informatie en/of offertes via info@krelloprint.nl of 06-10929382

DTP / Ontwerp
Drukwerk staat of valt met een goed ontwerp. Als u zelf niet in staat bent het ontwerp aan te leveren help ik u hier graag mee verder. Ik ben voorzien van de laatste software en heb jarenlange ervaring.