Kaarten voor alle gelegenheden
Bij Krelloprint kunt u terecht voor de kaartencollecties van Belarto, Buromac en Family Cards en Babyfactory, ik beschik over modelboeken van Belarto, Buromac en Family Cards die u vrijblijvend kunt inzien (omgeving Bruinisse). U kunt op de websites van de merken hun complete kaartencollexties vinden: Belarto / Buromac / Family Cards / Baby Factory

Ook is het mogelijk een kaart naar eigen ontwerp te laten maken, u mag zelf een ontwerp aanleveren of mij het ontwerp laten verzorgen.

 

Werkwijze bestellen familiedrukwerk

Stap 1:
Zoek een kaart uit 1 van de collecties. In de modelboeken staan ook voorbeeldteksten, lettertypes en kleuren. Tel ook hoeveel kaarten u nodig heeft en geef al deze informatie samen met de gewenste tekst aan mij door via info@krelloprint.nl / telefonisch via 06-10929382 of in een gesprek op afspraak overdag  in Oosterland of ’s avonds in Bruinisse.

Stap 2:
Ik maak voor u een digitale drukproef. Het is de bedoeling dat u de proefdruk heel goed nakijkt op spel- en of opmaakfouten, eventueel corrigeer ik de proefdruk tot deze naar uw zin is.

Stap 3:
Ik bestel de kaarten bij mijn leverancier en maak een afdruk op een kaart. Bij huwelijkskaarten worden de kaarten bij akkoord binnen enkele werkdagen voor u gedrukt en afgeleverd. Bij geboortekaarten kunt u alvast de enveloppen krijgen* om voor te bereiden zodat deze klaarliggen bij de geboorte.

Stap 4:
Als uw kind geboren is neemt u z.s.m. contact met mij op om de laatste gegevens door te geven. Ik doe altijd mijn best deze dezelfde dag of uiterlijk de volgende dag aan u te leveren (maandag – vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur).

Stap 5:
Betaling vindt pas plaats na aflevering van de kaarten, u ontvangt een factuur die u per bank of contant kunt voldoen.

* Enveloppen kunt u alleen vooraf krijgen als zeker is dat deze afgenomen gaan worden, als u bijvoorbeeld kiest voor een verschillende kleur voor een jongenof meisjes krijgt u deze bij aflevering van de kaarten zodat de niet gebruikte enveloppen terug kunnen naar mijn leverancier.

 

Vaak gestelde vragen

Hoe werkt het als we verschillende kaarten hebben uitgezocht voor een jongen en meisje?
Ik kan deze kaarten alvast voor u bestellen zodat ze klaarliggen. De kaarten die niet nodig zijn kan ik dan terugsturen naar mijn leverancier. Als de verschillende kaarten ook verschillende enveloppen hebben is het uiteraard niet meer mogelijk deze vooraf te krijgen.

Hoe werkt het met een foto op de kaart?
Bij sommige kaarten is het mogelijk om een foto van bijoorbeeld de baby op de kaart te drukken. Stuurt u dan na de geboorte de foto door per e-mail. Bent u niet handig met computers of het bewerken van foto’s kom dan (in overleg) langs met een memorystick of de camera, vergeet in het laatste geval dan niet de datakabel voor verbinding met onze computer, ik kan dan eventueel samen met u de foto nog aanpassen en passend maken voor het kaartje.

Heeft u wensen die niet op deze pagina worden besproken of zaken niet duidelijk zijn mag u altijd contact opnemen.

Prijzen Familiedrukwerk

Prijzen indrukken bestaande kaarten (digitaal drukken)
Drukkosten 1 zijde, bij 0 – 100 kaarten, per kaart: € 0,40 incl. BTW
Drukkosten 1 zijde, bij meer dan 100 kaarten, per kaart: € 0,30 incl. BTW
Meerprijs extra zijde (bijv. voorzijde) per kaart: € 0,10 incl. BTW

Deze drukkosten komen bovenop de kaartprijs die in de modelboeken staat vermeld.
Voor andere druktechnieken zoals offset-, reliëf- of foliedruk gelden andere tarieven!