Kleine snijteksten kunt u eenvoudig zelf aanbrengen. Een snijtekst bestaat uit een papieren drager waar de los gesneden letters op zitten met daar overheen een folie die er voor zorgt dat u de letters als geheel kunt opplakken. Een goede voorbereiding is van groot belang voor het perfect opplakken van stickers. Lees de aanwijzingen vooraf goed door, zorg dat alle spullen klaar liggen en werk niet gehaast. Plak niet onder een temperatuur van 10 graden Celcius

Benodigdheden
– Een doek
– schoonmaakmiddel om de ondergrond schoon en vetvrij te maken
gebruik geen schoonmaakmiddelen met siliconen of glansmiddelen zoals Glassex.
– Schilderstape
– Een schone droge doek om de sticker aan te drukken
– Een speld om eventuele luchtbelletjes door te prikken

Plakinstructie

Maak de ondergrond goed schoon en vetvrij

Plak de sticker links en rechts met schilderstape vast op de juiste positie.

Als de sticker op de goede plaats zit, plakt u de sticker over de gehele breedte aan de bovenkant met schilderstape vast. Verwijder de twee stukjes tape aan de zijkanten.

Klap de sticker naar boven en verwijder het rugvel aan de achterzijde. Let goed op dat de letters niet meekomen met het rugvel Maak de ondergrond nogmaals stofvrij.

Klap de sticker voorzichtig terug, maar plak hem nog niet vast. Laat de sticker niet op de ondergrond vallen! Wrijf met de hand, een doek of een bankpas (let op scherpe braampjes) de sticker stevig vast. Begin in het midden van boven naar beneden te wrijven. Wrijf vervolgens vanuit het midden de linker- en de rechterkant vast.

Verwijder de applicatiefolie van de sticker. Let goed op dat de letters niet meekomen met de folie. Mocht dit toch gebeuren, plak de folie dan voorzichtig terug en wrijf de letter nogmaals goed aan. Laat eventueel de sticker eerst een tijdje met de applicatiefolie zitten om de lijm de kans te geven goed op de ondergrond te hechten.

Eventuele luchtbelletjes kunt u met een speld in het midden inprikken en van buiten naar het gaatje toe weg wrijven. Na enkele dagen is de sticker optimaal aan de ondergrond gehecht.

Disclaimer
Racenummers/Krelloprint kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele beschadigingen voor, tijdens en na het aanbrengen van de sticker. Ook beschadigingen die optreden bij het verwijderen van de sticker zijn voor eigen risico.