Opmaak/DTP
Drukwerk staat of valt met een goed ontwerp. Als u zelf niet in staat bent het ontwerp aan te leveren help ik u hier graag mee verder, ook is het mogelijk om bestaande ontwerpen aan te passen. Ik ben voorzien van de laatste software van Adobe.

Voor het ontwerpen van een compleet nieuwe huisstijl en/of logo help ik u ook graag. Echter vraag ik u wel rekening te houden met een wat langer tijdsbestek. Dit is niet mogelijk binnen enkele dagen in verband met mijn werkzaamheden met productie van drukwerk, ik wil uw ontwerp alle aandacht kunnen geven die het verdient.

Aanleveren materiaal
Om uw ontwerp te maken dient u wel zelf tekst en afbeeldingen aan te leveren, dit mag bij weinig tekst gewoon in een e-mailtje, bij grotere teksten kunt u gebruik maken van een tekstverwerkingsprogramma naar keuze. Sla uw tekst op naar een .txt bestand, alle opmaak komt hierbij te vervallen zodat ik het zonder problemen kan inlezen in mijn eigen opmaakprogramma.

Als u afbeeldingen aanlevert, let er dan op dat u ook de rechten bezit om deze te gebruiken in uw drukwerk, vrijwel altijd moet toestemming worden gevraagd aan de betreffende fotograaf en/of een afbeelding worden aangekocht. Eventueel kunt u ook een foto kiezen op www.shutterstock.com, tegen meerprijs kan ik dan de aankoop van de betreffende foto voor u verzorgen.

Versturen materiaal
U kunt uw materiaal versturen per e-mail, mochten de bestanden te groot zijn om per e-mail te versturen kunt u gebruik maken van www.wetransfer.com met deze dienst is het mogelijk om bestanden tot 2 Gb per keer gratis te verzenden.